top of page

KUNSTNERISK TEAM

 

Anne-Karen Hytten (regissør) debuterte som regissør i 1980. Blant hennes produksjoner finner vi bl. a. H Ibsens «Et dukkehjem» og «Fruen fra Havet» , (begge for Riksteatret), Eugene O´Neills «Måne for livets stebarn» (Nationaltheatret og Rogaland Teater) Willy Russels ”Lilli Valentin” (Nationaltheatret), Harold Pinters «Bedrag» (Rogaland Teater), Anton Tsjekovs ”Måken” og Jon Fosses ”Vakkert” (Begge for Den Nationale Scene). Hun har vært kunstnerisk leder for Oslo Nye Dukketeatret, og arbeider også som dramatiker.  Av dramatiseringer kan nevnes: ”Min forestilling om Mor ” (BB-produksjoner), ”La fare hen, la gå – en forestilling om Inger Hagerup” (Rogaland Teater) og  ”Mummitrollet og det usynlige barnet” (Oslo Nye Dukketeatret.) I 2008 fikk Hytten Heddaprisen for sin regi av Vildanden på Trøndelag Teater.

 

 

Arnhild Lauveng (forfatter) har skrevet bøkene «I morgen var jeg alltid en løve» og Unyttig som en rose», som denne forestillingen er bygget på. Har også skrevet flere andre bøker om psykisk helse. Er spesialist i klinisk samfunnspsykologi, og holder per dags dato på å avslutte en doktorgrad om identitetsopplevelse og psykisk helse. Er en aktiv foredragsholder, og har mottatt flere priser knyttet til formidling og fritalenhet, inkludert Fritt Ords Honnør, 2008.

 

 

Christine Lohre (scenograf) er utdannet Scenograf fra Dramatiska Institutet i Stockholm, og har arbeidet i både Sverige og Norge. Hun har blandt annet hatt oppgaver for Den Nationale Scene, Risteateret, Kilden, Brageteateret, Det Norske Teateret og Rogaland Teater. 

For Oslo Nye Teater hadde hun scenografien til figurteateroppsettningen Aladdin og den magiske lampen (2004) som hun ble nominert til Hedda prisen for. Hun har arbeidet mye med ny norsk dramatikk og mottatt Statens treårige arbeidsstipend. De siste ti årene har hun også hatt oppdrag som utstillingdesigner og hatt ansvaret for den årlige Fredsprisutstillingen på Nobel Fredsenter.

 

 

Nina Harte (koreograf)

 

 

Åsmund Feidje (komponist)

 

 

 

 

UTØVERE

 

 

(Skuespillerne alternerer på stykkets tre roller)

 

 

Anne Elisabeth Kokkinn er utdannet fra Webber Douglas Academy of Dramatic Art i London 96-99. Anne er klassisk utdannet, men har også jobbetmyesjangeroverskridende. Per idag har hun erfaring med over 50 teaterproduksjoner og diverse film, tv og radio. Hun har vært engasjert ved mange av landets teatre og tilknyttet flere frie grupper og scenekunstproduksjoner. Anne var ansatt ved Teater Ibsen i tre og et halvt år og i den forbindelse spilte hun Rebekka i Hvite hester/Rosmersholm, som ble spilt bl.a. i New Delhi, India. Anne var en del av Henrik Ibsen – en Dannelsesreise i Telemark og gjorde også alle kvinneroller i The Blue Room av David Hare.

 

 

Ulla Marie Broch er utdannet skuespiller ved Nordisk Teaterskole i Danmark, 1992-95 og The Arts Ed Drama School i London, postgraduation, 1995-96, og har siden endt utdannelse jobbet frilans. lla er høsten 2014 aktuell i Kjøkkenet av Jo Strømgren Kompani som spilles på flere scener og festivaler blant annet Grenseløsfestivalen i Kirkenes, i Bærum kulturhus og i Teaterfestivalen i Fjaler. Ulla har også medvirket  i Jeppe på Hålogland teater og Romeo og Julie ved Brageteateret..

 

 

Marte Stolp er utdannet skuespiller ved Webber Douglas Academy of Dramatic Art (1995–1998). Hun har spilt ved en rekke teatre i Norge. Trøndelag Teater: Borhild i Kranes Konditori, tittelrollen i An- Margritt, Torunn i Berlinerpoplene, Marya i Revisoren, fru Thenardier i Les Misérables, Regan i Kong Lear og Karoline i Kasimir og Karoline. Riksteatret: medvirkende i Annie get your gun, Fru Bastian i Folk og røvere i Kardemomme by. Hun har medvirket som Lisa i Mikromani på Nationaltheatret. Hun turnerte med Jo Strømgrens Kompanis forestillinger Eksperimentet og Klosteret. TV: Fire høytider (NRK), Lekestue (NRK), God kveld, Dagfinn (TV2), Ved Kongens bord (NRK), Berlinerpoplene (NRK), Helt Perfekt (TV Norge).

 

 

Ida Holten Worsøe er utdannet ved musikallinjen på Teaterhøyskolen i Göteborg 2002-2005. Fra 2005-2012 var hun fast ansatt ved Hålogaland Teater i Tromsø, og ble Heddanominert i 2006 for beste birolle og og året etter også for beste hovedrolle som Sally Bowles i Cabaret. Som frilanser har hun bl.a medvirket i den portugisiske spillefilmen “A Morte de Carlos Gardel”, Eggum/ Sivertsen musikalen "Ta meg med" og Øystein Sunde musikalen “Det året det var så bratt” vært ansatt ved Jo Strømgren Kompani, Det Norske Teatret, Oslo Nye Teater, Agder Teater og Teater Innlandet.Hun er for tiden aktuell i forestillingen "Grensen" med Jo Strømgren Kompani, og spiller Monica Zetterlund hyllesten "A Lady Called Sven”

 

 

Tiril Pharo er utdannet ved skuespillerlinjen på Statens Teaterhøgskole i 1997-2000.

Hun har deretter jobbet på de fleste av landets institusjonsteatre og på det frie feltet, deriblant Hålogaland Teater, Teatret Vårt i Molde og Det Norske Teatret, Krement X, nymusikkgruppen NING og Brageteatret. Tiril har hatt arbeidstipend i flere perioder og utviklet egne produksjoner, både som skuespiller, tekstforfatter og regissør, blant annet de interaktive stykkene Oppgjøret(2005-2011) og Hemmeligheten(2010) og Hva skjedde femte mai(2007-2009) av Liv Heløe. 

Tiril er for tiden aktuell med en ny egenproduksjon, Promille, i samarbeid med Scenekunst Østfold og en samproduksjon med Simone Thiis og Teater Nova - Krigen, etter en bok av Gro Dahle.

 

 

Kjærsti Odden Skjeldal er utdannet ved Teaterhøgskolen, The Russian Academy of Teatret Arts - GITIS og Statens Teaterhøgskole, KHiO. Hun har siden vært ansatt ved Grusomhetens Teater, Akershus Teater, Nordland Teater og Agder Teater. Har også medvirket i flere filmproduksjoner, bl.a Joachim Triers "Oslo, 31.august".

bottom of page